Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Alternatief voor stucen

Het is algemeen bekend dat stucwerk op de muren van een nieuwbouwwoning veel bezwaren met zich meebrengt. Zo is het bijvoorbeeld erg stootgevoelig, scheurt het heel snel, duurt het lang om aan te brengen en het is ook nog eens erg duur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen een alternatief voor stucen zoeken. In 2010 is Easy Stuc begonnen met aanbieden van een alternatief voor stucwerk. Sindsdien is renovlies niet meer weg te denken bij de afwerking van muren van nieuwbouwwoningen.

Naadloos alternatief voor stucen

Behang als alternatief voor stucen, maar ik wil geen naden was een veel gehoord bezwaar. In 2010 was er een woningcrisis, en toevallig hadden we net een woning helemaal met renovlies behangen in plaats van gestucadoord. De eigenaren gingen scheiden en de woning stond leeg. Die hebben we toen twee jaar mogen gebruiken als showroom. Mensen konden in het echt en met eigen ogen het resultaat zien. Ze waren direct overtuigd en kozen voor renovlies in plaats van voor traditioneel stucwerk. renovlies is dus een super stuc alternatief! 

Inmiddels hebben we een showroom waar we stucwerk en renovlies laten zien. Wilt u ook het verschil zien en gelijk kijken voor een pvc vloer? Kom dan langs en bespreek de mogelijkheden. Het voordeel van alles onder 1 dak bevalt veel mensen erg goed. Geen stress met planningen en bellen en mailen met verschillende bedrijven. Renovlies en een pvc vloer voor een combinatieprijs, dat levert alleen voordelen op.

Alternatief voor stucen

Renovlies of glasvlies als alternatief voor stucen

Een veel gestelde vraag is wat het veschil is tussen renovlies en glasvlies. Ons antwoord daarop is vrij simpel, glasvlies kan je 100% naadloos aanbrengen. Als u een woning met renovlies en naden heeft gezien dan is er waarschijnlijk 150 gram renovlies gebruikt. Dat is op papierbasis en kan krimpen en uitzetten. Glasvlies doet dat niet, het is maatvast en daarmee geheel naadloos te krijgen. Natuurlijk is de hand van de renovliesbehanger (glasvliesbehangers worden ook zo genoemd) voor een groot deel bepalend voor het eindresultaat. Veel behangers en schilders hebben het steeds over kwaliteitsprodukten, maar huren vaak allerlei zzp’ers in voor het aanbrengen. Wij hebben onze eigen renovliesbehangers, daardoor kunnen we constante kwaliteit leveren. 

Renovlies in plaats van stucwerk zelf aanbrengen

Renovlies is, zeker na het volgen van een workshop, zelf aan te brengen. Renovlies is dus een super stuc ervaring als je het zelf wil gaan doen. Stucadoren is niet heel eenvoudig en vergt veel oefening. Dus als je geld wil besparen en je hebt tijd en zin dan kan je zelf renovlies behangen en hoef je geen dure stucadoor in te huren. Tijdens de workshop kan je zelf de verschillen tussen 150 gram renovlies en 200 gram glasvlies ervaren. Je kan het dan voelen en zelf op de oefenmuur aanbrengen. 

Voordelen van renovlies als alternatief voor stucwerk

De voordelen van renovlies vs stucwerk zijn legio. 
– Renovlies is stoot- en krasvaster dan traditoneel stucwerk, het is zo sterk als de muur die erachter zit. Stucwerk bestaat uit gips, dat is zacht en daarmee kwetsbaar in het dagelijkse gebruik. 

– Renovlies is sneller aan te brengen dan stucwerk. De meters zitten er sneller in het het droogt sneller. Glasvlies kan de volgende dag al gesausd worden. Vaak is het de kit die de wachttijd bepaald

Zijn er ook nog nadelen aan renovlies als alternatief voor stucen?

Naast de voordelen is renovlies ook nog goedkoper dan stucwerk. Voor sommige mensen klinkt het allemaal te mooi om waar te zijn. Er moeten toch ook nadelen zijn? De mensen die vooraf sceptisch zijn stellen ons vaak de vraag waarom er nog mensen zijn die voor stucwerk in plaats van renovlies kiezen. Navraag leert dat veel mensen toch nog niet op de hoogte zijn van het bestaan van renovlies en daarmee automatisch naar stucwerk gaan. Ook worden veel stucadoors zwart ingehuurd. Veel mensen hebben wel een stucadoor in hun netwerk, maar niet zo snel een behanger. Een ander punt is dat mensen gewoon niet geloven dat het naadloos is, die zijn van mening dat behangen nu eenmaal naden geeft.  Veel mensen denken ook dat glasvlies eruit ziet zoals het blokjes behang wat je vroeger of nu nog in kantoren ziet. Dat is glasweefsel, strengen glasvlies die in elkaar zijn geweven.

Wilt u de wanden van uw nieuwbouwwoning mooi afwerken maar vindt u stucen te duur? Kies dan het renovlies behang van renovlies Nederland! Met renovlies creëert u namelijk hetzelfde effect op uw wanden als stucen, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs! En bij Renovlies Nederland krijgt u zelfs de allerlaagste afhaalprijs-garantie. Zelfs als u het ergens anders goedkoper ziet, krijgt u van ons een nog voordeliger aanbod. Lees snel verder over renovlies als alternatief voor stucen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Renovlies-Nederland is dé goedkoopste. Volg een workshop Renovlies behangen: BEL 026 397 06 50 of mail de tekeningen van uw nieuwbouwwoning voor een prijsopgaaf voor het leveren van de materialen of voor het compleet afwerken met renovlies als u een stucadoor overweegt en benieuwd bent naar de kosten van renovlies in plaats van stucwerk in uw nieuwe woning.

Kijk eens op ons youtube kanaal hoe je met renovlies de muren mooi kan afwerken. 

Het fijne van dit alternatief voor stucen

Heeft u een nieuwbouwwoning? Zit daar nog geen keuken of vloer in en zoekt u een alternatief voor stucen? Dan is uw woning uitstekend geschikt voor glasvlies- of renovlies behang. Omdat stucen relatief duur is, wordt er in dat geval steeds vaker voor renovlies- of glasvezelbehang gekozen als alternatief. Dit niet alleen omdat het veel voordeliger is maar ook omdat het er net zo mooi uitziet en omdat het steviger en meer krasbestendig is dan stucen. Daarnaast zijn renovlies en glasvlies ook sneller aangebracht en zit u dus minder lang in de rommel die bij een verbouwing komt kijken.

Alle benodigdheden vindt u hier

Als u zelf aan de slag wilt met het aanbrengen van renovlies- of glasvliesbehang kunt u bij ons terecht voor het behang zelf, latex en diverse gereedschappen. Wilt u zelf aan de slag maar wilt u eerst uw kennis bijspijkeren? Volg dan onze workshop waar u alles geleerd krijgt! Als u de materialen nadien meeneemt, is de workshop zelfs gratis. Huurt u toch liever behangers in? Dan komen onze professionals met alle plezier bij u thuis uw wanden voorzien van uw mooie alternatief voor stucen.

De voordelen van Renovlies Nederland

Gaat u voor renovlies- of glasvliesbehang als alternatief voor stucen? Ga voor een greep uit ons grote aanbod en profiteer van de volgende voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Beste renovlies behangers 
  • Gratis workshop
  • CBW garantie
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u meer informatie over renovlies als alternatief voor studen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakspecialisten helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.