Klantenservice

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

Iedere vrijdagmiddag een workshop (maar ook op andere data)
*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Alternatief voor stucen

Wilt u de wanden van uw nieuwbouwwoning mooi afwerken maar vindt u stucen te duur? Kies dan het renovlies behang van renovlies Nederland! Met renovlies creëert u namelijk hetzelfde effect op uw wanden als stucen, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs! En bij Renovlies Nederland krijgt u zelfs de allerlaagste afhaalprijs-garantie. Zelfs als u het ergens anders goedkoper ziet, krijgt u van ons een nog voordeliger aanbod. Lees snel verder over renovlies als alternatief voor stucen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Renovlies-Nederland is dé goedkoopsteWorkshop Renovlies behangen

Het fijne van dit alternatief voor stucen

Heeft u een nieuwbouwwoning? Zit daar nog geen keuken of vloer in en zoekt u een alternatief voor stucen? Dan is uw woning uitstekend geschikt voor glasvlies- of renovlies behang. Omdat stucen relatief duur is, wordt er in dat geval steeds vaker voor renovlies- of glasvezelbehang gekozen als alternatief. Dit niet alleen omdat het veel voordeliger is maar ook omdat het er net zo mooi uitziet en omdat het steviger en meer krasbestendig is dan stucen. Daarnaast zijn renovlies en glasvlies ook sneller aangebracht en zit u dus minder lang in de rommel die bij een verbouwing komt kijken.

Alle benodigdheden vindt u hier

Als u zelf aan de slag wilt met het aanbrengen van renovlies- of glasvliesbehang kunt u bij ons terecht voor het behang zelf, latex en diverse gereedschappen. Wilt u zelf aan de slag maar wilt u eerst uw kennis bijspijkeren? Volg dan onze workshop waar u alles geleerd krijgt! Als u de materialen nadien meeneemt, is de workshop zelfs gratis. Huurt u toch liever behangers in? Dan komen onze professionals met alle plezier bij u thuis uw wanden voorzien van uw mooie alternatief voor stucen.

De voordelen van Renovlies Nederland

Gaat u voor renovlies- of glasvliesbehang als alternatief voor stucen? Ga voor een greep uit ons grote aanbod en profiteer van de volgende voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u meer informatie over renovlies als alternatief voor studen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakspecialisten helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.