Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Behang nieuwbouw woning

Staat u op het punt uw nieuwbouw woning te behangen? Als er nog geen keuken of vloer in uw nieuwbouw woning zit, is het behang van Renovlies Nederland zeker iets voor u! Met ons renovlies of glasvlies behang haalt u niet zomaar kwaliteit en elegantie in huis, maar ook nog eens voor de laagste afhaalprijs-garantie! In het geval dat u het bij een andere aanbieder goedkoper ziet, laat u het ons gewoon weten zodat we u een nóg voordeliger aanbod kunnen doen. 

Behang voor uw nieuwbouw woning

Met glas- en renovlies behang heeft u een geweldig alternatief voor stucwerk. Omdat stucwerk aan de prijzige kant is, kiezen steeds meer mensen met een nieuwbouw woning voor bepaalde soorten behang als realistisch alternatief. Met renovlies en glasvlies behang haalt u niet alleen een mooie en goedkopere vervanger van stucwerk in huis, het is ook nog eens meer kras- en stootvast. Wilt u zelf aan de slag met het behang aanbrengen, of huurt u liever onze behangers in? In beide gevallen is het behang snel aan te brengen. U heeft dus snel prachtig behang voor uw nieuwbouw woning.

Eerste hulp bij behang aanbrengen

Wilt u zelf in uw nieuwbouw woning aan de slag met het aanbrengen van behang? Dat is fantastisch! Bij Renovlies Nederland ondersteunen we iedereen daar graag in. Daarom kunt u bij ons een workshop volgen waar u de fijne kneepjes van het behang vak leert. Neemt u de materialen naderhand mee? Dan is deze workshop zelfs helemaal gratis. Huurt u toch liever vakmensen in om uw nieuwbouw woning van behang te laten voorzien? Dan komen onze behangers het werk natuurlijk met alle plezier voor u doen.

De voordelen bij Renovlies Nederland

Gaat u voor ons glas- of renovlies behang voor uw nieuwbouw woning? Dat is een uitstekende keuze! Bij ons bent u namelijk verzekerd van de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Zoekt u mooi glas- of renovlies behang voor uw nieuwbouw woning? Wilt u meer weten over behang dat als vervanger voor stucwerk dient? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt zich ook direct voor de workshop inschrijven. Onze professionals nemen uw nieuwbouw woning graag onder handen. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.