Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Glad scanbehang

Wilt u de wanden van uw nieuwbouwwoning glad afwerken, maar vindt u stucwerk te duur? Neem dan contact op met Renovlies Nederland voor scanbehang. Met glad scanbehang haalt u niet alleen een stevig behang in huis, met glad scanbehang van Renovlies Nederland krijgt u ook nog eens de laagste afhaalprijs-garantie! Ook als u het ergens anders voordeliger ziet, doen wij u een nóg goedkoper aanbod. Lees snel verder hoe wij u aan glad scanbehang helpen!

Glad scanbehang | Stucwerk

Omdat scanbehang, ook wel glasvezelbehang genoemd, in diverse structuren te krijgen is, heeft u hiermee een mooi en goedkoper alternatief voor stucwerk te pakken. Niet voor niks wordt het dan ook vaak in nieuwbouwwoningen gebruikt. Daarnaast is het ook nog eens extra stevig, milieuvriendelijk en kunt u het scanbehang schilderen naar wens. Ook wanneer u voor de afwerking glad gaat. Of u nu zelf aan de slag gaat of behangers in wilt huren: glad scanbehang is relatief snel aan te brengen waardoor u dus niet lang in de troep van een verbouwing zit. U geniet dus des te sneller van mooie muren helemaal naar uw persoonlijke wens!

Renovlies Nederland helpt u met uw scanbehang

We moedigen het uiteraard alleen maar aan als u zelf het scanbehang glad wilt aanbrengen op uw muren. Voor wat extra hulp hierbij kunt u onze leerzame workshop volgen. Bij deze workshop leert u hoe u, helemaal van A tot Z, uw scanbehang glad moet aanbrengen voor een optimaal effect. Als u de materialen na afloop mee naar huis neemt, is deze workshop ook nog eens helemaal gratis. Wilt u het toch liever aan een ander overlaten? Dan huurt u gewoon onze behangers in. Ze maken uw wanden binnen no-time helemaal naar uw wens met glad scanbehang naar uw keuze.

De voordelen bij Renovlies Nederland

Kiest u voor glad scanbehang van Renovlies Nederland voor uw nieuwbouw woning? Wat een top keuze! Bij ons bent u namelijk zeker van de volgende aangename voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Zoekt u mooi glad scanbehang voor uw nieuwbouw woning? Wilt u meer weten over behang dat als vervanger voor stucwerk dient? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt zich ook direct voor de workshop inschrijven. Onze professionals nemen uw nieuwbouw woning graag onder handen. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.