Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Glasvliesbehang nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouw woning die u nog moet behangen? Zit daar nog geen keuken of vloer in? Kies dan voor glasvliesbehang van Renovlies Nederland, uitermate geschikt voor nieuwbouw! Hiermee haalt u namelijk stijl en kwaliteit voor de laagste prijs in huis. Bij ons krijgt u namelijk niks minder dan de laagste afhaalprijs-garantie. Zelfs als u glasvliesbehang ergens anders voordeliger ziet, doen we u nog een goedkoper aanbod. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse andere diensten. Lees er snel meer over.

Kies voor glasvliesbehang bij nieuwbouw

Glasvliesbehang is gemaakt van glasvezels en is daarmee kras- en stootbestendig. Omdat het hetzelfde resultaat oplevert als stucwerk voor een veel lager bedrag, is het een populair alternatief voor nieuwbouw woningen. Daarnaast zorgt het voorzien van uw wanden met glasvliesbehang ook nog eens voor een brandvertragend effect. Of u nu zelf gaat behangen of de behangers van Renovlies Nederland in wilt huren, glasvlies is relatief snel en eenvoudig aan te brengen. U zult in uw nieuwbouw woning dus nooit lang in de rommel van al het geklus zitten.

Hulp bij glasvliesbehang

Heeft u geen last van twee linkerhanden en gaat u zelf aan de slag met het aanbrengen van glasvliesbehang in uw nieuwbouw woning? Wat geweldig! Mocht u zelf vinden dat u toch wel een extra steuntje in de rug daarbij kunt gebruiken, schrijf u dan in voor onze workshop! Neem de materialen naderhand mee en dan is de workshop ook nog eens gratis! Bij deze workshop krijgt u de de details van het behangersvak geleerd. Hoe u het moet plakken en hoe u daarbij stopcontacten, verwarmingen etc. moet vermijden en meer. Huurt u liever ervaren behangers in? Dan staan wij natuurlijk gewoon voor u klaar om uw nieuwbouw woning onder handen te nemen.

De voordelen van Renovlies Nederland

Kiest u voor ons voor glasvliesbehang voor uw nieuwbouw woning? Dat is een goede keuze! Bij ons bent u namelijk verzekerd van de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Gaat u onze workshop volgen? Wilt u meer tips en wetenswaardigheden over glasvliesbehang voor uw nieuwbouw woning? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt zich ook direct voor de workshop inschrijven. Onze vakspecialisten helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.