Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Laten doen

Let op onderstaand pakket is alleen van toepassing op nieuwbouw woningen waar nog geen vloer en/of keuken in zit. We werken niet in bestaande bouw of gerenoveerde woningen. 

Een offerte /prijsindicatie opvragen voor het behangen van renovlies is geheel vrijblijvend. Onze prijzen zijn gebaseerd op de meters van de wandoppervlakte die u aan ons doorgeeft. In de definitieve offerte hebben we alle extra opties opgenomen zoals kleuren of een toplaag voor de keukenwanden. U kunt dus zelf uw prijs samenstellen.

Om de offerte/prijsindicatie op te vragen kunt u het hiernaast staande aanvraag formulier invullen.

Renovlies is het nieuwe stucwerk

Renovlies kiest u als u de wanden op stucwerk wilt laten lijken, maar de praktische voordelen van behang wilt ervaren. Tegenwoordig is het behangen van de muren van uw nieuwbouwwoning met renovlies het beste alternatief voor het stuken van uw wanden en kunt u dit laten opleveren met allerlei kleuren. De meeste voordelen zijn vaak bekend doordat aannemers ook renovlies aanbevelen, maar in het kort wordt renovlies gekozen omdat het goedkoper is dan stuken van de wanden en direct na oplevering uitgevoerd kan worden. Bij renovlies maakt men vaak een vergelijking met traditioneel behang zoals het zien van naden etc. Dit is bij renovlies 200 grams waar wij mee werken niet het geval en het eindresultaat lijkt hierdoor dan ook op stucwerk. U kunt de wanden na verloop van tijd weer opnieuw sauzen (verven) of zelfs behangen. Renovlies is een praktische oplossing voor het afwerken van de wanden in uw nieuwbouw woning.