Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Nieuwbouw muren afwerken

[Heeft u een nieuwbouw woning waarvan u muren nog moet afwerken? Kies dan niet voor stucwerk maar ga voor het prachtige renovlies behang van Renovlies Nederland! Met renovlies behang haalt u namelijk net zoveel stijl en kwaliteit in huis, maar dan voor een veel lagere prijs. Als u kiest voor óns renovlies behang, heeft u zelfs de laagste afhaalprijs-garantie. Zelfs als u het ergens anders voordeliger ziet, doen we een nog lager aanbod voor u. Wij zijn de beste keuze om uw nieuwbouw muren te laten afwerken.

Renovlies voor uw nieuwbouw muren

Renovlies is een een ideale vervanging voor stucwerk als u uw nieuwbouw muren gaat afwerken. Niet alleen is het goedkoper, het is net zo realistisch als stucwerk en het is meer stoot- en krasbestendig dan stucwerk. Wilt u zelf uw wanden afwerken? Of huurt u liever een professional van ons in? Omdat renovlies relatief eenvoudig en snel aan te brengen is, zit u nooit lang in de rommel die bij een verbouwing komt kijken. U kunt met ons dus snel genieten van uw mooie behangen muren.

Wij helpen met uw muren afwerken

Bent u van plan om zelf de muren van uw nieuwbouw woning te gaan afwerken? Dat is geweldig! Bij Renovlies Nederland helpen we iedereen daar graag mee. Als u zelf besluit aan de slag te gaan, kunt u bij ons een leerzame workshop volgen waarin u de fijne kneepjes van het vak leert. Als u de materialen nadien mee naar huis neemt, is de workshop ook nog eens volledig gratis. Wilt u echter toch behangers voor uw klus? Ook dat is geen probleem: onze behangers komen de muren van uw nieuwbouw woning met vakbekwaamheid en precisie afwerken. Renovlies Nederland staat dus in beide gevallen gewoon voor u klaar!

Wandafwerking van Renovlies Nederland: voordelen

Schakelt u Renovlies Nederland in voor het afwerken van de muren van uw nieuwbouw woning? Dat is nog eens een goede keuze! Wij garanderen u namelijk de volgende voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Zoekt u mooi behang om uw muren mee te gaan afwerken? Kies dan voor renovlies behang van Renovlies Nederland voor uw nieuwbouw woning! Heeft u meer informatie nodig van ons? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt zich ook direct voor de workshop inschrijven. Onze professionals nemen uw nieuwbouw woning graag onder handen. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.