Volgende Workshop 29 september
Tot die tijd één op één uitleg mogelijk

  • laagste afhaal-prijsgarantie
  • gratis workshop
  • professionele behangers

Over ons

Renovlies Nederland is de nummer één in het behangen en leveren van renovlies.

Renovlies Nederland heeft 10 jaar ervaring met renovlies. Wij werken voornamelijk voor particulieren, daarom moeten we het beste van het beste leveren. We worden ook regelmatig ingehuurd door andere behangersbedrijven omdat we betrouwbaar zijn. Naast het behangen en sauzen zijn wij ook actief als leverancier  in het leveren van renovlies en glasvlies. Wij onderscheiden ons door 200 grams renovlies tegen scherpe prijzen te leveren.

Voor ieder budget hebben wij een oplossing en wij staan open voor de verzoeken van onze klanten. Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen (bel Diana 026 379 06 50) voor een specifieke aanvraag. Naast het compleet afwerken van de wanden met renovlies en latex kunt u ook ervoor kiezen om alleen het renovlies te behangen of zelf renovlies te plakken. Dit kan in combinatie met een gratis workshop bij ons in de lesruimte. U kunt dan zelf het verschil tussen 150 grams en onze 200 grams Easy Stuc ervaren. Nog niet overtuigd? Komt u dan gerust bij ons langs in de showroom (op afspraak geopend). *aangepast in verband met RIVM richtlijn

Op zoek naar een aanbieder die uw wanden kan behangen met renovlies?

Renovlies Nederland is specialist in het behangen met renovlies. Wij werken in nieuwbouw woningen of projecten die net zijn opgeleverd. Doordat wij beschikken over een netwerk aan behangers en schilders kunnen wij nieuwbouw wanden met renovlies bekleden tot een gestuukt eindresultaat. Alle materialen zijn geselecteerd door onze vakmannen en hierdoor bent u verzekerd van gedegen kwaliteit. In tegenstelling tot vele aanbieders doet u zaken met een onderneming met eigen personeel. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en uw wanden  mooi strak afwerken. Ziet u het wel zitten om zelf het renovlies te sauzen, dan kunnen we het renovlies ook alleen plakken. Alle mogelijkheden kunt u nalezen in onze offerte.

Wij hebben hele goede contacten met onze leveranciers en hebben altijd voorraad in ons magazijn. Met het leveren van onze materialen willen wij iedere klant kunnen bedienen die op zoek is naar de beste afwerking voor nieuwbouw muren. Renovlies Nederland kan u adviseren over het juiste type renovlies en u begeleiden bij het aanschaffen van de materialen.Dus u kunt direct starten met de klus. Doordat wij jaarlijks veel renovlies en glasvlies inkopen kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Om het onze klanten nog makkelijker te maken bieden wij een gratis workshop.

Heeft u dus een nieuwe (huur) woning of vindt u het leuk om zelf te klussen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.