De nummer één in renovlies en glasvezelbehang

  • laagste afhaal-prijsgarantie
  • gratis workshop
  • professionele behangers

Prijzen renovlies

Appartement

Schuren van behangklare wanden

Renovlies Nederland is specialist voor het afwerken van de behangklare wanden. Behangklare wanden in nieuwbouw is vaak niet direct te behangen of over te schilderen. De eisen voor behangklare wanden valt onder de richtlijnen van afbouw en schrijft voor dat de wanden na schuren en plamuren kan worden voorzien van renovlies. In tegenstelling tot meeste behangersbedrijven heeft Renovlies Nederland de juiste specialisme voor het opschuren van de wanden. Met behulp van een schuurmachine en stofafzuiging kunnen wij de wanden opschuren zodat dit geschikt is voor het behangen van renovlies. Door de aantrekkende woningmarkt is de vraag voor renovlies gegroeid en wordt er regelmatig en onnodig wanden van nieuwbouw woningen afgekeurd door behangers. Door onze jarenlange specialisme weten wij bij meeste aannemers raad met de oplevering van de wanden. Bij matige afwerkingen kunnen wij tevens een stukadoor inschakelen om de wanden als nog te voorzien van een lichte stuclaag (filmlaag) waardoor de wanden kunnen worden voorzien van renovlies.

Renovlies behangen op behangklare wanden

Wij plakken 190 grams renovlies op de wanden. Wij gebruiken voorgeschilderd renovlies. Dit is vanuit de leverancier al op een witte kleur aangeleverd en bedekt grotendeels de kleur van de ondergrond. Dit renovlies wordt met een lijmmachine ingelijmd en dus niet met hand. Door het professioneel belijmen wordt het renovlies vakkundig op de wanden aangebracht door de behangers en laat dit niet vanuit zichzelf los. Renovlies vangt krimp -en haarscheuren op die ontstaan door de werking van de woning. Dit betekent niet direct dat de wanden scheurvrij zijn. Bij enkele woningen kunnen er bijzondere omstandigheden optreden zoals lekkage of het uitzetten van de ondergrond waardoor het renovlies kan meescheuren. De dekkracht van renovlies is afgestemd op het normaal werken van de woning. Na het behangen van renovlies kunnen wij verder met het overschilderen.

Sauzen van renovlies

Doordat het renovlies is voorgeschilderd volstaat bij ons het overschilderen met 1 laag dekkende latex. Wij gebruiken in tegenstelling tot meeste bedrijven een schrobvaste latex in klasse 1. De latex wordt onverdund aangebracht waardoor er bij het rollen van de latex een dekkende en egale eindresultaat ontstaat. Wij gebruiken hiervoor vakkundige schilders die tevens de wanden van een gewenste kleurtint kunnen voorzien. De binnenhoeken en langs het plafond kitten wij af met acrylaatkit voor een nette visuele eindresultaat. Eventuele reperaties in de toekomst bv. bij het ontstaan van scheuren kunt u makkelijk opvullen en aansmeren met plamuur waarna bij het opnieuw sauzen van de wand het geheel er weer netjes bijstaat.

Interesse en benieuwd naar de prijzen van renovlies door Renovlies Nederland?

Klik dan hieronder op de type van uw woning om te bekijken welke mogelijkheden wij bieden.