Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies Veenendaal

Veenendaal is een gemeente waar de laatste jaren heel veel nieuwe woningen zijn gebouwd. Door de ligging en mooie omgeving is er veel vraag naar nieuwbouwwoningen in Veenendaal. We hebben al heel veel mensen uit Veenendaal op bezoek gehad bij de workshop renovlies behangen. Allemaal mensen die zelf renovlies willen aanbrengen. Natuurlijk zijn er ook mensen die het toch niet zien zitten en onze professionele renovlies behangers inschakelen. In heel veel projecten in Veenendaal hebben we al renovlies aangebracht. We doen dat altijd met 200 gram glasvliesbehang en niet met 150 gram papier. We doen dat omdat we een 100% naadloos eindresultaat leveren. Schrijf je in voor een workshop of huur een renovlies behanger in.

Renovlies behanger
renovlies met plinten en pvc vloer
Renovlies Workshop
Renovlies glasvlies

Renovlies PVC trapbekleding

We kunnen muren afwerken, maar we kunnen nog meer. Zo zijn hebben we specialisten in dienst die pvc vloeren leggen. Maar ook egaliseren en plinten zetten. Deze stoffeerders kunnen ook uw trap bekleden. Stofferen is iets wat je in tegenstelling tot renovlies niet zelf kan doen. De materialen voor vloeren en trappen zijn te duur en specialistisch om mee te gaan proberen. Voor het aanbrengen van renovlies heb je relatief weinig gereedschap nodig. Voor stofferen hebben we een hele bus met allemaal specialistisch gereedschap. Het gebruik en de werking ervan kunnen we niet in een workshop laten zien. Bij veel nieuwbouwwoningen in Veenendaal hebben we de wanden, vloeren en trappen afgewerkt. 

REEDS UITGEVOERDE PROJECTEN Veenendaal

Appartementen Bomas

Bij 8 nieuwbouwappartementen hebben we de wanden afgwerkt. Onder andere bij de bewoners uit het filmpje hebben we ook de vloeren aangebracht. Om het helemaal af te maken hebben we ook de plinten geplaatst en een mat bij de voordeur gemaakt. Veel mensen ervaren het gemak van het afstemmen van de planning. Daarnaast wordt het als prettig ervaren dat we met eigen vakmannen werken. 

De Veenderij woningen Veenendaal

In dit nieuwbouwproject in Veenendaal hebben we diverse woningen nog een stukje mooier gemaakt. Het zijn erg ruime woningen met veel muuroppervlak en grote zolders. Voor het zelf behangen van zo een grote woning heb je wel tijd nodig. 

Toch zijn er bewongers die het renovlies behangen zelf hebben gedaan. Het zijn wel hele handige mensen die veel meer in de woning hebben gedaan en ook al eerder hadden verbouwd. Bij de workshop staan we stil bij het feit dat elke individuele handelingen bij 250 m² wandoppervlak 100 keer moet worden gedaan (1 baan is ongeveer 2 en halve m²). Stel dat je 6 minuten per vierkante meter kan besparen door onder andere slimmer te schuren en efficienter te behangen, dan scheelt dat 25 uur. De workshop duurt maar ongeveer twee uur.

 

Glasvlies op beton

De Kade

De bouw van dit nieuwbouwproject heeft lang geduurd. Het is gebouwd ten tijde van levertijden op materiaal en mensen en het was spannend of het voor of na de bouwvakantie opgeleverd zou worden. Het afbouwen van je woning begint na het krijgen van de sleutel. Als je zelf aan de slag gaat is het vaak lastig om dan de vakantie te plannen. Vaak zijn de vrije dagen al op door de vele bezoeken die je bij nieuwbouw heb (notaris, badkamer, keuken, aannemer, kijkdagen, etc.). Ook als je het werk uitbesteedt kan het lastig zijn om verschillende agenda’s op elkaar aan te laten sluiten. Het flexibel plannen van de mensen is onze specialiteit. Naast glasvliesbehang specialist zijn we ook specialist in het aanbrengen van pvc vloeren. Dat zijn wel andere mensen, ieder zijn vak. Vaak is de aansluiting van wanden en vloeren lastig te plannen. Voor ons is dat echter dagelijkse kost. 
Easy Stuc en Easy Floor
nieuwbouw trap standaad afwerking
Renovlies pvc Veenendaal
Plinten bij keuken
Schoonloopmat pvc vloer

KOMENDE NIEUWBOUWPROJECTEN Veenendaal

Er worden nog steeds veel projecten gebouwd in Veenendaal. Zoals de Veense Poort, Denim,  Veenendaal Oost, De Groene Grens, Tuinstraat, transformatie nieuweweg, het Ambacht, Nieuwbouw Brandweerkazerne en woningbouw, Stationskwartier, Lindewijck, Melmseweg, Brouwerspoort, Bijzonder wonen aan de balkons, ‘t boveneind Papagras. Voor een overzicht van nieuwbouwprojecten kan je kijken op de site van de gemeente Veenendaal: klik hier

Workshop renovlies contact

Meld je nieuwbouw woning in Veenendaal aan bij Diana en kom gezellig samen met je buren een workshop volgen. Normaal gesproken kost een workshop 25 euro per persoon. Als je met een groep komt voor een workshop, dan hanteren we een speciaal tarief. Niet alleen voor de workshop maken we dan een prijs, maar ook voor de materialen. Heb je interesse? bel diana voor meer informatie. 026 379 06 50 of mail naar info@renovlies-nederland.nl 

Zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Ervaring leert dat we vaak een winnend voorstel maken bij de combinatie van vloeren en muren. Je bespaart dan op de kosten en profiteert van het gemak van alles onder 1 dak.