Volgende Workshop woensdag 27 oktober om 19.00 uur , geef u snel op! nog enkele plaatsen beschikbaar.

  • laagste afhaal-prijsgarantie
  • gratis workshop
  • professionele behangers

🔔🔔 Nu herfstactie Startklaarpakket van €130, - nu voor €99,75, - incl.21 %BTW.🍁🍂

Tuyn van Limes – Herveld

Tuyn van Limes

Duurzaam wonen, milieubewust en volop voorzieningen in de buurt.

 

Dit project wordt in Herveld- Noord ontwikkeld en bestaat uit 57 woningen omringd door groen.

Herveld is een dorp in de gemeente Overbetuwe in Gelderland, gelegen tussen de rivieren de Waal en de Neder-Rijn in de nabijheid van Arnhem en Nijmegen.

Een prachtig landschap en fraaie boomgaarden die in het voorjaar volop in bloei staan met een weids uitzicht over verschillende akkers.

Er wordt dus ook heel graag gefietst in deze omgeving.

Het dorp ligt langs de snelwegen A50 & A15 en heeft dus een goede verbinding naar de rest van het land. ook kan er gereisd worden met de trein vanaf treinstation Andelst-Zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

in de kern van Herveld staat nog een unieke standerdmolen gedateerd uit het jaar 1722 en is nog in originele staat en heeft een monumentale status.

Bijna elke zaterdag draait de molen nog, wat dus voor de bewoners van dit dorp en de bezoekers een prachtig gezicht is en zorgt voor een goede conditie van de molen.

Het is dus ook mogelijk om een bezoek te brengen aan deze molen en de molenaar zal u dan graag vertellen over zijn werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hopen hier wederom weer schitterende strakke wanden af te leveren.

Complete wandafwerking renovlies en latex met toebehoren voor 250 m2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wist u al dat als u zelf aan de slag wilt gaan, wij ook gratis workshops organiseren, waarmee u de kneepjes van het vak leert?

Een bijzondere leerzame avond waarbij u zelf kunt oefenen op onze proefmuur.

 

 

 

 

 

Volg ons op ook op facebook: https://www.facebook.com/renovliesnederland/

 

Renovlies Nederland B.V. is veelal actief in midden Nederland in de nieuwbouw projecten: Koningsdaal Nijmegen, Stadsvilla’s Nijmegen, Hof van Nijmegen, De Waalsprong Nijmegen, Wonen op de Set Nijmegen,  Loyd Nijmegen, Achter Valburg Nijmegen, Tichellande Druten, Lents Buiten op de Terp, De Stelt Zuid Lent, Historische Tuin Lent, Zaliger Hof Lent, ‘t Hof van Campe Ewijk, Hoge Wei Oosterhout, Het Leeuwse Veld Beneden-Leeuwen dit zijn allemaal nieuwbouw wijken/projecten in de gemeente Nijmegen, Lent, Ewijk, Druten, Beneden- Leeuwen en Oosterhout.