Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovatie vliesbehang

Bent u bezig met het klaarmaken van uw (nieuwbouw)woning? Zoekt u daarvoor nog een mooie wandafwerking? Kies dan voor renovatievliesbehang van Renovlies Nederland. Met onze professionele behangers bent u verzekerd van topkwaliteit renovatievliesbehang voor een lage prijs: wij garanderen namelijk de laagste afhaalprijs-garantie. Komt u het ergens anders dan toch goedkoper tegen? Laat het ons weten en we doen u direct een voordeliger aanbod. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of lees verder hoe we u precies helpen met uw woning.

Renovatievliesbehang: mooi en voordelig

Stucwerk is al jarenlang een gewilde wandafwerking. Maar jammer genoeg is stucwerk aan de prijzige kant. Gelukkig biedt renovatievliesbehang uitkomst hierin: met renovatievliesbehang haalt u het stijlvolle van stucwerk in huis maar voor een veel lagere prijs. Ook heeft renovatievliesbehang een veel hogere stoot- en krasvastheid. Lever ons uw bouwtekening en/of uw wandafmetingen aan, en dan baseren wij daar de prijs op. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs en uiteindelijk hoge kwaliteit renovatievliesbehang.

Renovlies Nederland levert het totaalplaatje

Als u kiest voor Renovlies Nederland dan rekent u altijd op het totaalplaatje in uw (nieuwbouw)woning. Voor half werk hoeft u namelijk niet bang te zijn! Onze professionals regelen dat de wanden van uw woning ten eerste worden geschuurd en geplamuurd. Vervolgens wordt het renovatievliesbehang vakkundig aangebracht en worden alle inwendige hoeken goed afgekit. Uiteindelijk wordt alles gesausd naar uw wens. Zo is uw woning straks helemaal zoals u die voor ogen heeft en kunt u er ook echt uw thuis van gaan maken.

Renovlies Nederland: de voordelen

Laat u uw woning behangen met renovatievliesbehang door de experts van Renovlies Nederland? Dat is een uitstekende keuze! Bij ons bent u namelijk gegarandeerd van de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Hoogwaardig renovatievliesbehang
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u hoogwaardig renovatievliesbehang voor uw woning? Wilt u kiezen voor echte professionals om uw wanden te laten behangen? Kies dan voor de experts van Renovlies Nederland. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of aanvullende informatie. Onze vakmensen nemen uw nieuwbouw woning graag onder handen. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. Of een bezoekje brengen aan onze showroom om uw wensen zoals kleuren/alternatief behang enz af te stemmen, wel adviseren wij u hiervoor een afspraak te maken zodat er iemand voor u beschikbaar is.