Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovatievlies aanbrengen

Wilt u renovatievlies (laten) aanbrengen? Dan helpt Renovlies Nederland u op diverse manieren verder. Of u nu zelf wilt gaan behangen of het wil laten doen, bij Renovlies Nederland bent u verzekerd van de laagste afhaalprijs-garantie. Mocht u het bij een andere aanbieder nóg goedkoper tegenkomen, laat het ons direct weten en we doen direct een nog goedkoper aanbod. Lees gauw verder hoe Renovlies Nederland u helpt met het (laten) aanbrengen van renovatievliesbehang of neem gewoon eens contact met ons op. Onze professionals staan voor u klaar.

Renovatievlies aanbrengen

Met renovatievlies aanbrengen gaat u voor een voordelige en stijlvolle vervanging van stucwerk. Stucwerk is natuurlijk een lust voor het oog, maar helaas een flinke klap voor de portemonnee. Renovatievlies is niet van echt stucwerk te onderscheiden en is daarnaast ook nog eens meer kras- en stootvast dan stucwerk. Met renovatievlies aanbrengen kiest u dus voor het stijlvolle van stucwerk maar dan nog steviger én voordeliger. Wat wil een mens nog meer?

Zelf renovatievlies aanbrengen?

Kiest u voor zelf renovatievlies aanbrengen? Schrijf u dan in voor onze leerzame workshop! Bij onze workshop leert u de fijne kneepjes van het vak. We leren u hoe u het materiaal aanbrengt, hoe u het omvouwt, hoe u een stopcontact uitsnijdt en hoe u het om een radiator heen plakt. Tot slot krijgt u ook degelijk advies over hoe u het beste kunt sauzen. Kiest u ervoor om de materialen na de workshop mee te nemen? Dan is de workshop ook nog eens helemaal gratis!(vanaf 200 m2). Wilt u toch voor experts kiezen voor het aanbrengen van renovatievlies? Geen probleem! Onze vakkundige behangers brengen het renovatievlies met alle plezier op uw wanden aan.

De voordelen bij Renovlies Nederland

Of u nu kiest voor zelf renovatievlies aanbrengen, of ervoor kiest om het door professionals te laten doen, bij Renovlies Nederland rekent u in ieder geval op de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Hoogwaardig renovatievlies behang
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u in uw huis renovatievlies aanbrengen? Wil u dit door professionals laten doen of wilt u zelf aan de slag gaan? In beide gevallen staat Renovlies Nederland met haar professionals voor u klaar om u te helpen. Schrijf u in voor onze workshop of neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen of een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom.