Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies Amersfoort

Renovlies of glasvlies? 

Een veel gestelde vraag is of er verschil zit in renovlies of glasvlies. Bij de woning in het filmpje hiernaast hebben we 200 gram glasvlies aangebracht. We hebben dit gedaan voor een 100% naadloos eindresultaat. renovlies en glasvlies zijn twee verschillende soorten produkten. 

Na het aanbrengen van renovlies van deze woning in Amersfoort hebben we alles op kleur gesausd. In combinatie met het behang geeft dat een eigen identiteit aan de nieuwe woning. Het sausen is erg bepalend voor het eindresultaat, daarom wordt daar bij de workshop renovlies behangen uitgebreid bij stilgestaan. Renovlies Amersfoort de Lichtpen, hier hebben we een speciale aktie voor lopen.

bel Diana voor een afspraak op 026 379 06 50 of geef je gelijk op voor de volgende workshop.

Renovlies, pvc of trap afwerken in Amersfoort?

Naast renovlies behangen verzorgen we ook het egaliseren van de vloeren en het aanbrengenv van pvc. Dus naast het afwerken van de muren van uw nieuwe woning kunnen we ook het afwerken van de vloeren verzorgen. We doen dat altijd inclusief plinten en schoonloopmat. We hebben al veel woningen in Amersfoor onder handen genomen. Maar ook in Leusden, Hooglanderveen, Utrecht, Nijkerk, Nijkerkerveen en Harderwijk zijn we aan het werk geweest. U kunt er dus voor kiezen om uw woning kant-en-klaar af te werken of het deels of geheel zelf te doen. We kunnen het werk ook deels uit handen nemen of bijvoorbeeld alleen de materialen leveren en de dakkap sausen.

Combideals voor projecten met renovlies in Amersfoort en omgeving

We kunnen eventueel een aanbieding maken als je samen met de buren de werkzaamheden laat uitvoeren of materialen afneemt. We organiseren regelmatig workshops voor bewoners van projecten. Vaak kent men elkaar via Facebook of Whatsapp en zien mensen elkaar voor het eerst bij de workshop renovlies behangen in Heteren. Bij deze bijeenkomst kan je de pakketten zien die we hebben samengesteld. De pakketten zijn geheel naar wens samen te stellen, het is helemaal afhankelijk van wat je wil. De workshop is gratis als je materialen afneemt. 

PVC vloer Amersfoort
Renovlies Amersfoort

Heb je interesse in renovlies voor je nieuwe woning in Amersfoort of omgeving? Bel dan Diana: 026 379 06 50 of mail info@renovlies-nederland.nl