Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies Ede

Renovlies, pvc vloeren en trappen afwerken en Ede?

Voor al deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bij de woningen in de film hiernaast krijgt u een beeld wat we doen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door Easy Stuc en Easy Floor. Wij regelen alles van A tot Z voor je.

Lijkt het je leuk om zelf renovlies aan te brengen? Schrijf je dan in voor een workshop renovlies behangen. Veel mensen uit verschillend e projecten in Ede zijn je voorgegaan. Wist je dat renovlies behangen makkelijker is dan patroonbehang plakken?  We verkopen alle materialen van glasvlies tot click pvc en laminaat tegen de beste prijs en rechtstreeks uit voorraad.

Bel Diana voor een afspraak op 026 379 06 50. of kijk hier voor de datums voor de volgende workshops. Je kan ook een mail sturen natuurlijk. 

renovlies of pvc zelf doen

Veel mensen durven zelf stucadoren of pvc vloeren leggen niet zelf aan. Speciaal voor die mensen hebben we een combideal gemaakt. We leveren dan renovlies, lijm en verf inclusief een workshop en pvc of laminaat voor de verdieping. De begane grond brengen we dan kant en klaar aan met plak pvc. Vaak zit er op de begane grond vloerverwarming, dan is pvc ideaal. Bijvoorbeeld in het project World Food Center zit er vloerverwarming op alle verdiepingen. Laminaat is dan toch gevoelig en je zit altijd met die plakplinten. Als we plinten zetten laten we het renovlies een stuk van de vloer af, zodat de plint rechtstreeks tegen de muur gemonteerd kan worden. 

 

Egaliseren - tegelvloer
Glasvlies en laminaat van Floor Life

Renovlies aanbieding voor projecten in Ede

Voor projecten in Ede hebben we altijd aanbiedingen, zeker als je samen met je buren komt.  Maar ook voor projecten in Barneveld, Scherpenzeel, Veenendaal, Nijkerk, Renkum, Harskamp en omgeving bent u van harte welkom. We zijn onlangs nog aktief geweest in Harderwijk in een nieuwbouwappartementen complex.

Naast renovlies kunnen we u ook voor vloeren, trappen, plafonds stucadoren of bijvoorbeeld de dakkap sausen van dienst zijn. Wanneer je de groene of buine dakkap laat stausen lijkt de zolder twee keer zo groot. Veel mensen die zelf de wanden afwerken met renovlies sausen de dakkap gelijk mee. Tijdens de workshop renovlies behangen staan we ook stil bij het sausen van de dakkap. Ook daarbij geldt dat een efficiente aanpak 

Heb je na het lezen van de mogelijkheden interesse? Bel Diana 026 379 06 50 of mail info@renovlies-nederland.nl