Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies laten behangen

Heeft u een nieuwbouwwoning waar nog geen vloer of keuken in zit? Wilt u uw woning laten behangen met renovlies? Dan schakelt u de professionele behangers van Renovlies Nederland in! Bij ons krijgt u namelijk gegarandeerd de laagste afhaalprijs-garantie. Ziet u het ergens anders dan toch goedkoper? Laat het ons weten, en we doen u meteen een nóg voordeliger aanbod. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of lees snel verder wat we nog meer voor u kunnen doen.

Het fijne van renovlies

Stucwerk mag dan een populaire wandafwerking zijn, er hangt helaas ook een aardig prijskaartje aan. Door voor ons te kiezen om uw woning te laten behangen met renovlies, haalt u dezelfde fraaie wandafwerking in huis, maar dan voor een veel voordeliger prijs. Daarbij komt kijken dat renovlies veel meer stoot- en krasvast is dan stucwerk. Doordat onze prijzen zijn gebaseerd op de meters van de wand oppervlaktes die u in uw bouwtekening aan ons doorgeeft, bent u altijd verzekerd van de meest eerlijke en voordeligste prijs.

Renovlies Nederland: behangen van A tot Z

Als u Renovlies Nederland kiest voor het laten behangen van uw wanden, kiest u voor behangen van A tot Z. Onze getrainde vakmensen zorgen ervoor dat uw wanden geschuurd en geplamuurd worden. U bent ervan verzekerd dat wij het meest voordelige renovlies leveren en dat u het aan onze mensen over kunt laten om uw wanden te laten behangen. Tot slot zullen onze mensen alle inwendige hoeken goed afkitten. Zo weet u dat uw nieuwbouw woning straks ook écht uw persoonlijke thuis wordt. Wel zo prettig toch?

Renovlies Nederland: de voordelen

Als u kiest voor ons bedrijf om uw nieuwbouw woning te laten behangen, rekent u sowieso op de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Hoogwaardig renovlies
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u hoogwaardig renovlies voor uw nieuwbouwwoning? Wilt u gaan voor professionals om uw wanden te laten behangen? Dan kiest u voor de specialisten van Renovlies Nederland. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of aanvullende informatie. Onze vakspecialisten staan voor u klaar. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen of een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom.