Klantenservice

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

Iedere vrijdagmiddag een workshop (maar ook op andere data)
*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies nieuwbouw ervaringen

Heeft u een nieuwbouw huis gekocht en overweegt u renovlies aan te schaffen voor uw wanden? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar ervaringen van anderen met renovlies voor nieuwbouw. Bij Renovlies Nederland informeert u dan ook gerust naar een review of naar de ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees gauw verder over Renovlies Nederland en eerdere ervaringen van onze klanten.

Waarom renovlies?

Uit eerdere ervaringen blijkt dat renovlies een aanzienlijk goedkoper alternatief is voor stucwerk. Stucwerk is natuurlijk prachtig als wandafwerking voor nieuwbouw, maar minder fijn voor de bankrekening. Renovlies geeft gelukkig hetzelfde strakke effect op uw muren maar is aanzienlijk voordeliger. Ook blijkt uit eerdere ervaringen dat renovlies meer kras- en stootbestendig is. Met dit behang heeft u dus het beste van beide werelden voor uw nieuwbouw.

Laten doen of zelf aan de slag

Stucwerk mooi aanbrengen is vaak een vak apart. Renovlies aanbrengen is daarentegen vaak beter te doen voor de meeste mensen. Uit ervaringen blijkt wel dat de nodige instructie over behangen zeer welkom is. Gelukkig bieden wij u daarom een workshop aan om u de fijne kneepjes van het vak te leren. Neemt u de materialen na de workshop mee naar uw nieuwbouw woning? Dan is de workshop ook nog gratis! En als u het dan toch liever laat doen door iemand, dan behangen onze professionals de wanden van uw nieuwbouw woning met precisie en expertise van A tot Z!

Voordelen van Renovlies Nederland

Uit ervaringen blijkt dus dat renovlies veel voordelen biedt. Kiest u voor Renovlies Nederland? Dan biedt dat nóg meer voordelen. Namelijk de volgende:

  • Gegarandeerd de laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte
  • Top kwaliteit behang

Ziet u renovlies bij een andere aanbieder dan toch goedkoper? Laat het meteen weten en dan doen we u een nóg goedkoper aanbod.

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u meer ervaringen van klanten van ons? Lees ze gerust op onze website. Wilt u meer informatie over ons renovlies voor nieuwbouw en wat we voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.