Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies Nijmegen

Heb je een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement  in Nijemgen gekocht of gehuurd? Wil je de wanden netjes afgewerkt hebben, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Veel Nijmegenaren hebben al een workshop gevolgd of hebben een van onze behangers over de vloer gehad. We hebben al heel veel woningen in Nijmegen en Lent behangen. Een van de eerste projecten was Cum Laude, in het centrum van Nijmegen bij de st. Annastraat in de buurt (achter de gerenoveerde school). Later hebben we ook in de school de gerenoveerde woningen voorzien van renovlies. Maar ook in Lent, aan het gedeelte bij de bioscoop en later aan de andere kant van de weg hebben we veel huizen en appartementen met renovlies behangen. Heel in het begin gebruikten we 130 gram glasvlies wat ook 100% naadloos is te krijgen.

Glasvlies op beton
Renovlies behang complet set
Behangklaar
renovliesbehanger

Renovlies en pvc vloeren

Naast renovlies en sausen zijn we ook gespecialiseerd in het aanbrengen van pvc vloeren. We doen dat altijd inclusief egaliseren en we werken het af met plinten. Dus ook helemaal kant-en-klaar. We hebben diverse combi-deals gemaakt. Dat houdt in dat we 200 gram glasvlies, lijm, verf en een startpakket in combinatie met vloeren aanbieden. 

Bij de vloeren kan je denken aan de combinatie van beneden lijmen door ons en boven leveren. Bij een totaalpakket kunnen we altijd de beste prijs – kwaliteitverhouding leveren. Het pakket is geheel naar je eigen wens samen te stellen. 

Speciaal voor de projecten in de omgeving van Nijmegen en lent: Laanvanbuiten, de Waalsprong, Lent, Wijchen, Meteren, l;ents pracht, Ledeacker, hof lindebeek, benedenerf, Huurlingsedam in Wijchen, Hemelrijk in Puiflijk, Slingerbos in Huissen, Leeuwse veld, Loyd langs de waal, kos Kwartier, Living-Inn, Robijnlaan en de Valuwse Twist in Cuijk en de Heeren van Boxmeer en Parc Juglans in Boxmeer. 

Voor al deze projecten kunnen we scherpe prijzen maken, dat kan al vanaf deelname van 2 buren. Je bent ook van harte welkom met je buren op een workshop.

Krijg je binnenkort je nieuwbouwwoning opgeleverd en wil je je wanden en vloeren zelf afwerken of het laten doen? Dann kan je zowieso altijd een vrijblijvende prijsopgaaf doen, als is het maar om te vergelijken. 

Renovlies en pvc combi deal

Bel of mail voor een offerte

Bel of mail met Diana. Je kan de tekeningen van je woning mailen, dan maken we een prijs op maat. Omschrijf wat je gedaan wil hebben of wat je wil doen. We komen altijd met het beste aanbod. 026 379 06 50 of info@easy-stuc.nl