Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies of stucen nieuwbouw

Heeft u pas een nieuwbouw huis gekocht en twijfelt u voor renovlies of stucen als wandafwerking? Renovlies Nederland voorziet u graag van de juiste informatie waarmee u de juiste keuze kunt maken voor uw wanden. Zowel stucen als renovlies vormen beiden een mooie wandafwerking in uw nieuwbouw woning. Lees snel verder over Renovlies Nederland en wat de beste keuze wandafwerking voor u is.

Renovlies tegenover stucen voor nieuwbouw

Met stucen zorgt u voor een mooie en stijlvolle wandafwerking in uw nieuwbouw woning. Het nadeel van stucen is echter dat het al snel flink in de kosten loopt. Als u hetzelfde mooie effect wilt voor een lagere prijs, is renovlies dé keuze voor u! Renovlies is namelijk niet van echt stucwerk te onderscheiden, is aanzienlijk goedkoper en is ook nog eens beter bestendig tegen krassen en stoten. Met dit behang heeft u dus in elk opzicht een beter alternatief voor de wanden van uw nieuwbouw woning.

Behang van Renovlies Nederland

Kiest u voor renovlies in plaats van voor stucen? Dan is Renovlies Nederland zonder meer de beste keuze voor u. Wij garanderen u namelijk de laagste afhaalprijs-garantie. Zelfs wanneer u het ergens anders goedkoper ziet, bieden we het u nóg goedkoper aan. Wilt u zelf gaan behangen, dan kunt u bij ons een workshop volgen waar u precies leert hoe u te werk moet gaan. Als u de materialen nadien meeneemt, is de workshop ook nog eens gratis vanaf 200 m2.

Als u de klus liever aan een ander overlaat, zorgen wij ervoor dat het renovlies vakkundig op de wanden van uw nieuwbouw woning bevestigd wordt. Daarbij kunt u rekenen op volledige afwerking.

Voordelen bij Renovlies Nederland

U ziet dus dat dit mooie behang veel voordelen heeft tegenover stucen in uw nieuwbouw woning. Als uw keuze is gevallen op Renovlies Nederland, krijgt u er zelfs nog wat voordelen bij:

  • Gegarandeerd de laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte
  • Top kwaliteit behang

Contact met Renovlies Nederland

Heeft u voor uw nieuwbouw woning voor renovlies gekozen in plaats van voor stucen? Dat begrijpen we uiteraard volledig. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.