Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies plakken

Wilt u zelf renovlies gaan plakken? Dan staat Renovlies Nederland klaar om u te helpen. Bij ons moet u zijn voor de laagste afhaalprijs garantie, diverse producten en diensten die u sowieso gaan helpen. Heeft u onze producten ergens anders dan toch voordeliger gezien? Meld het bij ons, en krijg van ons meteen een voordeliger aanbod. Lees snel verder hoe wij u helpen met renovlies plakken of neem voor meer informatie contact met ons op.

Waarom renovlies?

Met renovlies plakken kiest u voor een voordelige én stijlvolle oplossing voor uw wanden. Stucwerk is populair maar voor veel mensen valt het prijskaartje vaak vies tegen. Met renovlies haalt u de stijl van stucwerk in huis maar voor een veel voordeliger prijs. Het is relatief snel aan te brengen, ook wanneer u ervoor kiest zelf renovlies te gaan plakken. Als klap op de vuurpijl is het ook meer kras- en stootvast dan stucwerk. Met renovlies haalt u dus het beste van beide werelden in huis.

Hulp bij renovlies plakken

Gaat u zelf aan de slag? Geef u dan op voor onze workshop! Tijdens deze workshop leert u hoe u de wanden voorbereidt, hoe u het materiaal aanbrengt, hoe u het omvouwt, hoe u een stopcontact uitsnijdt en hoe u alles om een radiator heen plakt. Uiteindelijk krijgt u ook nog tips waarmee u makkelijker kunt sauzen. Neemt u de materialen na de workshop direct mee? Dan is de workshop gratis! vanaf 200 m2. Huurt u dan toch liever professionele behangers in? Ook dat is geen probleem: onze vakmensen plakken uw renovlies met plezier en expertise.

De voordelen van Renovlies Nederland

Schakelt u onze hulp in bij renovlies plakken? Top! Bij ons bent u namelijk verzekerd van de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u onze workshop volgen? Wilt u meer tips en tricks over renovlies plakken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt zich ook direct voor de workshop inschrijven. Onze vakspecialisten helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.