Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies en pvc Utrecht

Wand- en vloerafwerking in Utrecht 

– veel ervaring met niewbouwwoningen in Utrecht

Al sinds 15 jaar geleden toen we de eerste woningen met renovlies afwerkten kwamen we in Utrecht. De eerste series waren bij de Veemarkt en Leidsche Rijn. We denken dat we het grootste aandeel van het renovlies dat we hebben geplakt en gesausd in Utrecht is. Door onze centrale ligging is Utrecht uitstekend te doen. We beginnen altijd vroeg, dus we hebben weinig last van files.

Nieuwe Defensie

De Nieuwe Defensie is een van de nieuwe uitbreidingen in Utrecht. Schitterend gelegen nabij het oude stadshart. Bij zo een mooie locatie hoort natuurlijk ook mooie strakke muren en een comfortabele vloer. We kunnen je helpen bij doe-het-zelf pakketten of alles voor je uit handen nemen. We hebben mooie combideals voor als je het deel laat uitvoeren en we voor het andere deel de materialen mogen leveren. Je profiteert dan van ons inkoopvoordeel en krijg professionele materialen waar onze eigen vakmannen mee werken.

Omgeving Utrecht

Ook in de omgeving van Utrecht zijn we actief. Denk aan renovlies en pvc vloeren in nieuwbouwwoningen in Zeist, Hoevelaken, Vleuten, Maarssen, Baarns, Amersfoort, Vianen, Hoef en Haag, Rijnvliet en hele omgeving zijn we aktief. 

Wil je samen met je buren optrekken en zo extra voordeel behalen? Informeer dan naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gezamelijke workshop of een collectieve prijs voor bijvoorbeeld renovlies behang of vloeren. Helemaal voordelig is het als je beide afneemt.

Bel of mail Diana

Vraag een offerte aan die bij je wensen past. Een offerte is vrijblijvend en kost niks. Laat je verrassen door onze uitstekende prijs / kwaliteitverhouding. Een offerte is altijd handig als is het maar om een vergelijk te kunnen maken. 

Je kan de tekening van je nieuwe huis mailen naar info@renovlies-nederland.nl. Je kan ook bellen met 026 379 06 50. Diana kan workshops inplannen en / of een offerte maken.

Renovlies – Stucadoren – trapafwerking – pvc vloeren

Glasvlies en laminaat van Floor Life