Bel Diana

026 379 06 50

Workshop Renovlies behangen

Uw muur van renovlies behang voorzien is niet iets dat u zomaar even doet, en u gaat natuurlijk voor een mooi en strak eindresultaat. Daarom biedt Renovlies Nederland de mogelijkheid om gratis een workshop renovlies behangen te volgen. Tijdens deze renovlies workshop leert u de fijne kneepjes van het vak.

Wat gaan we doen?

Eerst wordt voorgedaan hoe u de wanden het best kunt voorbewerken voordat u renovlies aanbrengt. Vervolgens leert u hoe u renovlies het beste kunt aanbrengen op de muur. Bovendien wordt er aandacht besteed aan specifieke onderdelen zoals hoe u een hoek met renovlies omvouwt, hoe u een stopcontact uitsnijdt, hoe om een radiator heen kan worden geplakt, en meer. Daarnaast geven we ook tips die het sauzen vergemakkelijken, waardoor het eindresultaat net even wat netter zal zijn.

Zelf Renovlies Sauzen

Bij renovlies behangen gaat het immers om de details. Na het volgen van een renovlies workshop zult u een stuk zelfverzekerder beginnen aan de klus.

Aanmelden Workshop Renovlies

Het volgen van een workshop kost €35, - incl. 21% BTW per persoon. Indien u 200m2+ renovlies en lijm na afloop bij ons afneemt, worden de kosten van de workshop weer in mindering gebracht. U kunt bij het aanmelden het gewenste aantal personen aangeven, en bij het invullen van uw gegevens de gewenste datum voor de workshop invullen. De Workshop wordt gehouden op Weiland 1C 6666MH in Heteren.
De datum van de workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. U wordt hierover telefonisch geïnformeerd bij te weinig deelname.

Waarom een workshop?

U denkt er dus over om zelf uw woning te voorzien van renovlies. Dan raden wij u zeker aan een renovlies workshop bij Renovlies Nederland te volgen. Deze workshop kost €35, – per persoon, maar kan gratis zijn bij een afname vanaf 200 m2 materialen direct na afloop van de workshop. Bij bestellingen in onze webshop kan dit niet verrekend worden, dus wanneer u op een later tijdstip materialen af wilt komen halen vervalt helaas dit voordeel. Het loont dus zeker om  kort voor oplevering van uw woning de workshop te volgen en gelijk materialen mee te nemen.

wilt u samen met uw nieuwe buren een renovlies workshop volgen? Bel gerust voor de mogelijkheden: 026-3790650. Zo leert u elkaar gelijk wat beter kennen en profiteert u bovendien van een aantrekkelijke korting op de aanschaf van renovlies en accessoires. Want volgt u bij Renovlies Nederland een workshop renovlies plakken dan is het grote voordeel bovendien dat u gelijk alle benodigdheden voor het plakken van renovlies kunt aanschaffen in ons magazijn.

Bel Diana

Bel 026-3790650 voor de mogelijkheden en data voor het volgen van een workshop, Diana helpt u graag. In ons magazijn in Heteren hebben we renovlies op glasvezel-basis en papier-basis op voorraad. U kunt dus gelijk het verschil tussen de twee varianten zien en voelen. Daarnaast hebben we ook

  • verfbakken;
  • rekjes voor in de verfbakken;
  • smalle verfrollers;
  • brede verfrollers;
  • afplaktape;
  • kit & kitpistolen;
  • egaliseermiddel (plamuur);
  • schuurpapier;
  • en nog veel meer.

U vindt bij ons uitsluitend kwaliteitsmaterialen, die onze eigen behangers en schilders ook gebruiken bij het aanbrengen van renovlies behang.