Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies zelf behangen

Renovlies zelf behangen is een goede optie wanneer u zoekt naar een mooie wandafwerking. Veel mensen vallen voor de uitstraling van stucwerk, maar vinden het prijskaartje vaak aan de hoge kant. Dit is ook logisch, want stucwerk is niet voordelig.

Met renovlies kunt u dezelfde uitstraling verkrijgen als met stucwerk, echter de portemonnee blijft gespaard. Het aanbrengen van renovlies is aanzienlijk goedkoper dan het aanbrengen van stucwerk.

“Ik wil renovlies zelf behangen.. Maar hoe moet dat?

Schrijf je nu in voor onze workshop renovovlies zelf behangen en leer hoe ook u renovlies zelf kan behangen als een professional!

Workshop renovlies zelf behangen

We organiseren regelmatig op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur een workshop renovlies zelf behangen. Er zijn dan vaak ongeveer 6 tot 10 andere personen. Als dat tijdstip u niet past hebben we vaak ook andere dagen beschikbaar. heb je interesse? Er is bijna altijd wel wat te regelen. Tijdens de workshop renovlies zelf behangen laten we u de verschillende fasen zien om tot een eindresultaat te komen.  Het voorbewerken van de behangklare muren, het behangen en het sausen wordt besproken.

150 gram renovlies of 200 gram glasvlies

Tijdens de workshop renovlies zelf behangen kunt u ook het verschil tussen 150 gram en 200 gram renovlies zien en voelen. Wat is soepeler en wat is renovlies nu eigenlijk? Hoe kan je naadloos plakken en moet je voorstrijken? De drie fasen vormen samen het eindresultaat. We vertellen veel op de website, maar de echte ‘ohhhh’ momenten bewaren we voor de mensen die de moeite nemen om naar ons magazijn in Heteren toe te komen. Mensen komen van heinde en verre en hebben allemaal de intentie om te gaan behangen.

Renovlies voor nieuwbouw

Veel mensen die bij ons komen om renovlies te kopen gaan naar een nieuwbouwwoning of naar een nieuwbouw appartement. Renovlies behang is dan een veel gekozen optie om de muren af te werken. Als je renovlies zelf behangen ziet zitten dan kan je je met gelijkgestemenden verdiepen in renovlies in de breedste zin van het woord. We verkopen renovlies, renovlies behanglijm, muurverf en toebehoren rechtstreeks uit onze voorraad in Heteren. Het kan natuurlijk ook dat je ervoor kiest om het renovlies behangen niet zelf te doen. Onze eigen behangservice kan je dan wellicht van dienst zijn.

Mail de tekeningen met daarbij uw wensen naar info@renovlies-nederland.nl, u krijgt dan een gratis prijsopgaaf voor renovlies | pvc vloer | plafond stucadoren. Renovlies behang op zich heeft natuurlijk veel voordelen, zoals u overal op internet kunt lezen. Er zijn ook nog voordelen te noemen specifiek ten opzichte van traditioneel stucwerk. Zo is renovlies aanzienlijk sneller aan te brengen dan stucwerk, waardoor u minder lang in de rommel hoeft te zitten en ook minder lang met behangers en schilders te maken heeft. U kunt dus sneller uw nieuwe woning betrekken, dat scheelt in dubbele lasten.

Renovlies is aanzienlijk meer kras- en stootvast dan stucwerk, maar op het zicht ziet het er toch hetzelfde uit.

Dan het financiële voordeel, wat zeker niet onbelangrijk is. Gemiddeld kan renovlies behang tot wel 30% goedkoper worden aangebracht dan stucwerk. Dat is natuurlijk een welkome besparing.

Renovlies behangtafel bij renovlies zelf behangen

Een renovlies behangtafel van een meter breed is handig bij het afsnijden van de banen. Als je de workshop volg kan je ervoor kiezen om de 25 euro als korting te krijgen als je renovlies koopt of je kan er een week een renovlies behangtafel voor huren. vraag naar de voorwaarden bij Diana 026 37906 50.andere