Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies zelf doen

Wilt u renovlies behang kopen en het aanbrengen zelf doen? Dan helpt Renovlies Nederland u op diverse manieren! We helpen u op uiteenlopende manieren met onze diensten en producten voor voordelige prijzen. Zo rekent u bij ons bijvoorbeeld op de laagste afhaalprijs-garantie. Zelfs als u het ergens anders goedkoper ziet en het bij ons meldt, doen we u altijd een nóg goedkoper aanbod. Lees snel verder of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Renovlies: het nieuwe stucwerk

Steeds meer mensen kiezen voor renovlies in plaats van voor stucwerk. Dit is voornamelijk omdat renovlies aanzienlijk goedkoper is. Maar dat is zeker niet het enige: renovlies aanbrengen is ook nog eens makkelijker om zelf te doen dan zelf stucen. U zit dus minder lang in de rommel die hierbij vaak komt kijken. Daarnaast is renovlies ook nog eens meer kras- en stootvast. Zo heeft u dus voor minder geld langer plezier van een mooie wandafwerking die niet van echt stucwerk te onderscheiden is!

Gratis workshop

Bent u aan het overwegen het renovlies aanbrengen zelf te doen? Kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Schrijf u dan in voor onze workshop! Hier leert u de fijne kneepjes van het vak. U leert hier het behang op de juiste manier te vouwen, hoe u het om een radiator of een stopcontact heen aanbrengt en nog veel meer! Neemt u de materialen naderhand mee naar huis? Dan is de workshop ook nog eens helemaal gratis voor u bij afname van 200 m2. Zo komt u beslagen ten ijs zodra u het aanbrengen van uw renovlies zelf gaat doen.

Renovlies Nederland – Voordelen

Zoekt u een bedrijf met renovlies en de nodige hulpmiddelen om het aanbrengen zelf te doen? Dan moet u bij Renovlies Nederland zijn! Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Vrijblijvende offerte
  • Top kwaliteit

Contact met Renovlies Nederland

Heeft u vragen over het zelf doen van het aanbrengen van renovlies behang? Wilt u zich inschrijven voor onze gratis workshop? We helpen u graag verder! U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. We staan voor u klaar!