Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Scanbehang kopen

Voor het kopen van scanbehang neemt u contact op met niemand minder dan Renovlies Nederland. Renovlies Nederland is de voordeligste in het leveren van de beste kwaliteit scanbehang. Bij ons krijgt u namelijk altijd de laagste afhaalprijs garantie. Heeft u het ergens anders dan toch goedkoper gezien? Laat het ons direct weten! Dan krijgt u van ons namelijk altijd een goedkoper aanbod. Lees snel verder waarvoor u, naast het kopen van scanbehang, nog meer bij Renovlies Nederland terecht kunt.

Scanbehang: waarom het zo fijn is

Steeds meer mensen kiezen voor scanbehang en dat snappen we bij Renovlies Nederland natuurlijk helemaal. Veel mensen zijn namelijk onder de indruk van mooi stucwerk, maar schrikken vaak van de hoge prijs. Dat is waar scanbehang uitkomst biedt, want met het kopen van scanbehang haalt u dezelfde uitstraling als die van stucwerk in huis, maar dan zonder dat vervelend hoge prijskaartje. Daar komt ook nog eens bij kijken dat scanbehang sneller aan te brengen is en dat het meer kras- en stootvast is dan stucwerk. U zit met het kopen van scanbehang dus minder lang in de verbouwingstroep én u heeft er langer plezier van.

Scanbehang kopen en meer

U neemt niet alleen contact met ons op wanneer u scanbehang wilt kopen. U kunt bij ons ook verschillende soorten latex kopen en gereedschap. Wilt u zelf aan de slag maar wilt u wat sturing voordat u begint? Dan volgt u toch gewoon onze gratis workshop? (bij afname van 200 m2) Tijdens deze workshop leert u hoe u het materiaal aanbrengt, hoe u het omvouwt, hoe u een stopcontact uitsnijdt en hoe u alles om een radiator heen plakt. Uiteindelijk krijgt u ook nog tips & tricks waarmee u goed kunt sauzen. Besteedt u de klus toch liever uit aan professionele behangers? Dan behangen onze professionals uw woning met alle plezier en vakkundigheid.

 

De voordelen van Renovlies Nederland

Gaat u bij ons scanbehang kopen of kiest u voor iets anders uit ons aanbod? Dat is een goede keuze! Bij ons rekent u namelijk op de volgende mooie voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Hoogwaardig scanbehang
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u meer informatie over het kopen van scanbehang en de diensten van Renovlies Nederland? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakspecialisten helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.