Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Stucwerk nieuwbouw

Heeft u een nieuwe nieuwbouw woning waar nog geen vloer of keuken in zit? Overweegt u uw wanden met stucwerk te gaan afwerken? Bekijk dan eens het prachtige renovlies van Renovlies Nederland! Met deze behangsoort krijgt u namelijk een niet van echt te onderscheiden stuc-effect op uw muren. En dat ook nog voor een veel lagere prijs. Bij ons bent u zelfs verzekerd van de laagste afhaalprijs-garantie. Wanneer u het bij een andere aanbieder goedkoper ziet, zorgen wij ervoor dat we het u nóg goedkoper aan kunnen bieden. Lees snel verder waarom u met renovlies beter uit bent dan met stucwerk voor uw nieuwbouw woning.

Renovlies voor stucwerk bij nieuwbouw

Met Renovlies heeft u een fantastisch alternatief voor stucwerk voor uw nieuwbouw woning. Omdat stucwerk erg duur is, kiezen steeds meer mensen met een nieuwbouw woning voor renovlies behang als goedkoper en stijlvol alternatief. Renovlies is niet alleen niet van echt stucwerk te onderscheiden, het is ook nog meer kras- en stootbestendig. U haalt dus alleen maar voordelen in huis! U kunt ervoor kiezen om zelf te gaan behangen of u kunt onze professionals inhuren. In beide gevallen kan Renovlies Nederland u helpen.

Renovlies helpt u met uw wanden

Beschikt u over twee gouden handen en gaat u zelf behangen? Dat moedigen we natuurlijk alleen maar aan. Voor optimaal effect kunt u zich inschrijven voor onze workshop! Daar leert u hoe u renovlies dusdanig aanbrengt dat het niet van echt stucwerk te onderscheiden is voor uw nieuwbouw woning. Neemt u de materialen na de workshop mee naar huis? Dan is de workshop 100% gratis! voor u bij afname vanaf 200 m2.  Als u dan toch liever professionele behangers inhuurt dan staan onze mensen uiteraard voor u klaar om uw nieuwbouw wanden een echt stucwerk effect te geven.

De voordelen van Renovlies Nederland

Wilt u een stucwerk effect voor uw nieuwbouw woning met ons renovlies? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u een goedkoper maar even mooi alternatief voor een stucwerk effect voor uw nieuwbouw woning? Neem dan contact op met Renovlies Nederland om de mogelijkheden te bespreken of voor een vrijblijvende offerte. U kunt zich ook direct voor de workshop inschrijven. Onze professionals nemen uw nieuwbouw woning graag onder handen. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. Of een bezoekje brengen aan onze showroom om verdere wensen zoals kleuren, alternatief behang af te stemmen. Wij adviseren u wel hiervoor een afspraak te maken zodat er iemand beschikbaar is.