Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Beste wandafwerking nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning en zoekt u de beste wandafwerking daarvoor? Voor de beste wandafwerking voor nieuwbouw, gaat u voor glasvlies of renovlies behang van Renovlies Nederland. Renovlies en glasvlies zijn namelijk aanzienlijk goedkoper dan stucwerk, maar geven hetzelfde effect. Bij Renovlies Nederland krijgt u ook nog eens de laagste afhaalprijs-garantie, zelfs wanneer u het ergens anders goedkoper ziet bieden wij het nog goedkoper aan. Lees gauw verder wat we u allemaal te bieden hebben of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom is dit de beste wandafwerking voor nieuwbouw?

Stucwerk is natuurlijk populair en mooi. Toch is renovlies of glasvlies behang gegarandeerd de beste wandafwerking voor uw nieuwbouw. Dit komt doordat deze soorten behang hetzelfde effect geven als stucwerk maar dan voor een veel lagere prijs, een brandvertragend effect en een hogere stoot- en krasbestendigheid. Tot slot zijn renovlies en glasvlies behang ook nog eens sneller aangebracht waardoor u minder lang in de troep zit die normaliter bij een verbouwing komt kijken.

Renovlies Nederland biedt u alles!

Heeft u gekozen voor renovlies of glasvlies behang? Dan heeft u gekozen voor de beste wandafwerking voor uw nieuwbouw woning. Bij ons vindt u diverse soorten behang, latex en gereedschappen die u nodig heeft om alles aan te brengen. Wilt u de fijne kneepjes van het vak leren voordat u aan de slag gaat? Volg dan onze workshop die ook nog eens gratis is als u alle materialen naderhand meeneemt( vanaf 200 m2). Gaat u toch liever voor een professional die het werk doet? Dan zorgen onze vakmensen er met plezier en vakbekwaamheid voor dat u de beste wandafwerking voor uw nieuwbouw woning krijgt.

 

De voordelen van Renovlies Nederland

Gaat u voor de beste wandafwerking voor uw nieuwbouw woning? Dan gaat u voor renovlies of glasvlies behang van Renovlies Nederland. Bij ons krijgt u namelijk ook nog eens de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u meer weten over de beste wandafwerking voor uw nieuwbouw woning? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakspecialisten helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.