Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Beste wandafwerking nieuwbouw

Als je een nieuwe woning krijgt moet je vaak de wanden nog afwerken. Die worden vaak behangklaar afgewerkt. Ben je opzoek naar de beste wandafwerking voor nieuwbouw? Dan is renovlies een optie die voor veel mensen het best uitpakt. Zowel kwalitatief als wat betreft prijs ben je met renovlies het beste af. Stucwerk is super kwetsbaar en dunpleister al helemaal. De muren alleen sausen geeft vaak toch een goedkope uitstraling. Het grote voordeel van renovlies ten opzichte van stucadoren is dat je het zelf kan doen.

Renovlies: beste wandafwerking nieuwbouw

Een reden waarom renovlies de beste wandafwerking voor nieuwbouw is de snelheid waarmee het uitgevoerd kan worden. In tegenstelling tot stucadoren is er bijna geen wachttijd voordat er gesausd kan worden. Na de wanden kan de vloer erin. In het filmpje hiernaast kan je zien hoe het eindresultaat eruit ziet. In deze woning hebben we de muren in een kleur gesausd, behang aangebracht en ook de vloer en plinten gezet. Dit wordt verzorgd door Easy Stuc en Easy Floor. Dat zijn onze zusterbedrijven waar we de inkoop voor verzorgen. 

Doordat we veel materialen op voorraad hebben krijgen we goede inkoopprijzen. Daar kunt u van meeprofiteren

Kant-en-klaar

Renovlies wordt veel gezien als beste wandafwerking voor nieuwbouwwoningen vanwege de vele voordelen. Het grootste voordeel is dat het de behangklare wanden verstevigd. Met stucadoren breng  je eigenlijk een dunne laag kwetsbare gips aan. Dat is er gevoelig voor beschadigingen. Combineer het met de aanschaf of aanbrengen van pvc en profiteer van het aanbrengen door 1 partij. Geen gedoe met de planning.

Beste wandafwerking

Voordelen renovlies wandafwerking nieuwbouw

– krimpscheuroverbruggen
– stoot- en krasvast
– goedkoper dan stucadoren
– zelf aan te brengen (volg een workshop)
– snelle doorlooptijd
– traditioneel sausen

Bel Diana op 026 379 06 50 voor meer informatie of vraag een monster aan.

Neem contact op

Overweeg je zelf renovlies aan te brengen? Aarzel dan niet en geef je op voor een workshop. Het is altijd heel gezellig en met name leerzaam. De workshop duurt een paar uur en het is misschien een stuk rijden, maar het is altijd de moeite waard. Als je de beste wandafwerking en beste prijs ervoor voor je nieuwbouw woning wil dan helpen we je graag.

Schrijf je hier in voor de workshop

Bel Diana op: 026 379 06 50

mail: info@renovlies-nederland.nl