Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Renovlies Arnhem

Renovlies nieuwbouw Arnhem ook bestaande bouw

In Arnhem en omgeving hebben we al heel veel woningen voorzien van 100% naadloos renovlies. Maar we hebben ook veel 150 gram renovlies en 200 gram glasvlies geleverd. Vaak komen mensen die het renovlies zelf gaan aanbrengen naar de workshop in Heteren. Dat is maar een kwartier van bijvoorbeeld Schuytgraaf en 20 minuten vanaf Elden. 

De woning in het filmpje hiernaast hebben we van top tot teen afgewerkt. De wanden met renovlies en sausen, de pvc vloer met plinten en alles afgemaakt met kleuren en posters.
Wil je je woning ook zo mooi afgewerkt? Bel Diana: 026 379 06 50

Momenteel wordt er volop gebouwd aan het appartementen complex Nelson. We willen daar graag aan het werk of mensen bij de workshop om de wanden net zo mooi af te werken als dat het gebouw zelf is. Renovlies Arnhem, Elden, wonen in Tuyn, Tuinzicht, Overbos, Spykerhuizen, Blos, Erf van Rosande 2, On the Hill zijn enkele projecten waar we aan het werk gaan en graag aan het werk willen.

Kijk hier voor alle beschikbare nieuwbouw in Arnhem. 

Heb je een nieuwbouwwoning en wil je samen met de buren optrekken om extra voordelig renovlies in te kopen om een renovliesbehanger in te huren? Bel of mail ons dan. We maken dan een projectaanbieding of een combideal. Je kan dan extra voordelig wanden en vloeren inkopen.

Renovlies Arnhem

Renovlies en PVC Arnhem

Voor pvc en Renovlies Arnhem en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Ons magazijn en medewerkers wonen allemaal nabij Arnhem. Een renovliesbehanger van ons woont in Duiven en voor hem is renovlies aanbrengen in Arnhem een thuiswedstrijd.

Het voordeel van renovlies en pvc door ons te laten uitvoeren is dat het veel makkelijker is in de planning voor u. Het afstemmen van de planningen bij meerdere bedrijven is lastig. Zeker omdat de wanden en vloeren een van de eerste dingen zijn die moeten gebeuren. 

Een veel gekozen optie is dat mensen ons de vloer op de begane grond laten doen en ze zelf de wanden behangen en de vloeren op de verdieping leggen. Ze komen dan voor een workshop renovlies behangen en laten de vloer voor de verdieping dan leveren. Doordat we rechtstreeks uit ons magazijn verkopen kunnen we voordelige tarieven hanteren  

Komt u in de omgeving van Arnhem te wonen, dan is het opvragen van een offerte altijd interessant. Laat u verrassen door de mogelijkheden en onze uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding. Bel of mail Diana: 026 379 06 50 of info@renovlies-nederland.nl