Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

renovlies behangtafel

Al het 200 gram glasvliesbehang en 150 gram renovlies wat wij verkopen is een meter breed. Een standaard behangtafel is maar 60 centimeter breed. Als je gaat renovlies behangen kan je twee standaard tafels naast elkaar zetten, maar dat is niet echt handig en je moet dan twee tafels hebben. Je kan ook gewoon een renovlies behangtafel gebruiken.

Wat is een Renovlies behangtafel?

Onze professionals gebruiken een speciale renovlies behangtafel. Wat maakt deze behangtafel bijzonder? 

– Dit is een tafel van 1 meter breed en 3 meter lang

– Makkelijk in drie delen inklapbaar en uit te vouwen

– 1 meter bij 1 meter afmeting als ingeklapt en past daarom in een auto

– Speciale snijnaad

       Deze behangtafel is daarom heel goed geschikt voor de rollen die 1 meter breed zijn. Je kan renovlies ook wel in smallere rollen krijgen bij bijvoorbeeld de Action die op een standaard behangtafel passen. Het nadeel is dan wel dat je veel meer naden krijgt en ook nog eens langer bezig bent. Bij de Gamma, Praxis, Verfmenger of andere webshops kan je ook renovlies kopen in 1 meter breed. Het nadeel is dat ze daar vaak geen renovlies behangtafel van 1 meter breed hebben. Een ander nadeel is dat ze vaak geen renovlies op glasvezelbasis hebben. Ook kan je niet altijd advies krijgen.

behangtafel huren 

Wij willen graag de mensen die bij ons renovlies kopen goed voorlichten en op weg helpen. Daarom geven we ook workshops renovliesbehangen[ESB1] , we gebruiken daarbij een renovlies behangtafel van 1 meter breed. Het voordeel van de workshops voor ons is dat we veel vragen horen van mensen die zelf gaan renovlies behangen die langs komen. Wat we vaak te horen kregen is: ‘verhuren jullie ook een behangtafel die 1 meter breed is?’. Het antwoord was nee.

We zijn wel gaan nadenken over de mogelijkheden en al snel zit je dan te denken aan de nadelen van het verhuren van een renovlies behangtafel. Ook was de vraag of we er wel aan moet beginnen. 

Waar laten we de tafels bijvoorbeeld? Oplossing: gewoon een plaatsje inruimen in het magazijn

Brengen mensen hem wel terug? Oplossing: contractje laten tekenen waarin mensen beloven het terug te brengen en borg vragen

Gaan ze niet in de tafels snijden? Oplossing: schrijf het op de tafel en maak een instructiefilm voor het gebruik van de tafel. Dan zullen ze vanzelf inzien dat het ook helemaal niet handig is om willekeurig op de tafel te snijden

Nemen mensen wel de moeite om te halen en terug te brengen? Oplossing: gelijk na het volgen van de workshop de tafel meenemen en terug brengen met het vlies dat over is. Het kost twee ritten, maar het bespaart een veelvoud aan tijd tijdens het behangen.

Waarom een behangtafel voor renovlies huren?

Hoe stimuleer je verhuur van een renovlies behangtafel dan? Oplossing: als de tafel terug komt, dan mag de aangebroken rol ook terug. Dat moet dan wel minimaal 2 kilo zijn, gewoon op de weegschaal zetten en terug rekenen. Je betaald dan zelfs nooit een gram teveel! Dat is ook de oplossing waar we het meest bij mee zijn omdat dat veel voordelen heeft die de verkoop stimuleren:

–  Door  gemak bij het gebruik van de tafel kan men sneller en makkelijker werken

– Beter voor de lichaamshouding tijdens het werk

– Rechtere snijlijnen door gebruik van de speciale snijnaad

– Goedkoper doordat de aangebroken rol terug kan

– Beter voor het mileu, want minder materiaal gaat overstuur

– Door de tafel te halen bij een workshop en terug te brengen voorkom je veel dieseluitstoot van de vrachtauto

 

bekijk hier de workshop 

Behangtafel huren

De behangtafel  een mooie grote tafel om de meter brede renovlies rollen mooi uit te rollen en op werkhoogte te kunnen verwerken. De uitgeklapte maat is 300x100x84 cm (lxbxh). De renovlies behangtafel is ingeklapt 100x100x15 cm. Wil je een renovlies behangtafel reserveren? bel 026 – 379 06 50

renovlies behangtafel
renovlies behangtafel