Bel Diana

026 379 06 50

Renovlies voordeel pakket samenstellen

Gegarandeerd de goedkoopste tarieven

GRATIS* Workshop Renovlies behangen

*vanaf 200m2 Renovlies + Lijm

Renovlies laten behangen?

Vraag snel een offerte aan!

Scanbehang aanbrengen

Wilt u scanbehang (laten) aanbrengen? Dan helpt Renovlies Nederland u op verschillende manieren verder. Of u nu zelf wilt gaan behangen of het wilt laten doen, bij Renovlies Nederland bent u zeker van de laagste afhaalprijs-garantie. Mocht u het bij een andere aanbieder nóg voordeliger tegenkomen, laat het ons linea recta weten en we doen meteen een nog goedkoper aanbod. Lees snel verder hoe Renovlies Nederland u helpt met het (laten) aanbrengen van scanbehang of neem gewoon eens contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar.

Scanbehang aanbrengen

Met scanbehang aanbrengen gaat u voor een goedkoop en stijlvol alternatief voor stucwerk. Stucwerk is natuurlijk een plezier voor het oog, maar helaas een aardige rib uit uw lijf. Scanbehang is niet van echt stucwerk te onderscheiden en is daarbij ook nog eens meer kras- en stootbestendig dan stucwerk. Met scanbehang aanbrengen kiest u dus voor de stijl en allure van stucwerk maar dan zelfs nog steviger én voordeliger. Wie wil dat nou niet?

Zelf scanbehang aanbrengen?

Kiest u voor zelf scanbehang aanbrengen? Schrijf u dan in voor onze educatieve workshop! Bij onze workshop leren we u met plezier hoe u scanbehang kunt aanbrengen. We leren u hoe u het materiaal aanbrengt, hoe het omvouwt, hoe u een stopcontact uitsnijdt en hoe u het om een radiator heen plakt. Tot slot krijgt u ook goed advies over hoe u het beste kunt sauzen. Kiest u ervoor om de materialen na de workshop mee naar huis te nemen? Dan is de workshop ook nog eens 100% gratis bij afname van 200 m2!. Wilt u toch voor behangers kiezen voor het aanbrengen van scanbehang? Geen probleem! Onze professionals voorzien uw wanden met alle plezier van scanbehang naar uw keuze.

De voordelen bij Renovlies Nederland

Of u nu kiest voor zelf scanbehang aanbrengen, of ervoor kiest om het door experts te laten doen, bij Renovlies Nederland rekent u in ieder geval op de volgende fijne voordelen:

  • Laagste afhaal-prijs garantie
  • Gratis workshop
  • Hoogwaardig scanbehang
  • Professionele behangers
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Renovlies Nederland

Wilt u in uw huis renovatievlies aanbrengen? Wil u dit door professionals laten doen of wilt u zelf aan de slag gaan? In beide gevallen staat Renovlies Nederland met zijn experts voor u klaar om u te helpen. Schrijf u in voor onze workshop of neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch via 026 – 3790650 en u bereikt ons via mail op info@renovlies-nederland.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.